Horki, D. (2023). Primjena računalne analize slike za određivanje svojstava topljenja sladoleda (Diplomski rad). Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:507240
Horki, Dario. "Primjena računalne analize slike za određivanje svojstava topljenja sladoleda." Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2023. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:507240
Horki, Dario. "Primjena računalne analize slike za određivanje svojstava topljenja sladoleda." Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2023. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:507240
Horki, D. (2023). 'Primjena računalne analize slike za određivanje svojstava topljenja sladoleda', Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, citirano: 09.12.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:507240
Horki D. Primjena računalne analize slike za određivanje svojstava topljenja sladoleda [Diplomski rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek; 2023 [pristupljeno 09.12.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:507240
D. Horki, "Primjena računalne analize slike za određivanje svojstava topljenja sladoleda", Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek, 2023. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:507240