Horki, D. (2023). Primjena računalne analize slike za određivanje svojstava topljenja sladoleda (Master's thesis). Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:507240
Horki, Dario. "Primjena računalne analize slike za određivanje svojstava topljenja sladoleda." Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, 2023. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:507240
Horki, Dario. "Primjena računalne analize slike za određivanje svojstava topljenja sladoleda." Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, 2023. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:507240
Horki, D. (2023). 'Primjena računalne analize slike za određivanje svojstava topljenja sladoleda', Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, accessed 31 October 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:507240
Horki D. Primjena računalne analize slike za određivanje svojstava topljenja sladoleda [Master's thesis]. Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY; 2023 [cited 2024 October 31] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:507240
D. Horki, "Primjena računalne analize slike za određivanje svojstava topljenja sladoleda", Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, Osijek, 2023. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:507240