završni rad
Voće i vitamin C

Antonija Jakšetić (2011)
Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku
Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek
Zavod za ispitivanje hrane i prehrane
Katedra za prehranu
Citirajte ovaj rad...

Jakšetić, A. (2011). Voće i vitamin C (Završni rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:294277

Jakšetić, Antonija. "Voće i vitamin C." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2011. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:294277

Jakšetić, Antonija. "Voće i vitamin C." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2011. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:294277

Jakšetić, A. (2011). 'Voće i vitamin C', Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, citirano: 25.05.2019., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:294277

Jakšetić A. Voće i vitamin C [Završni rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek; 2011 [pristupljeno 25.05.2019.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:294277

A. Jakšetić, "Voće i vitamin C", Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek, 2011. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:294277