prikaz prve stranice dokumenta Voće i vitamin C
Pristup korisnicima matične ustanove
završni rad
Voće i vitamin C

Jakšetić, Antonija
Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku
Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek
Zavod za ispitivanje hrane i prehrane
Katedra za prehranu

Citirajte ovaj rad

Jakšetić, A. (2011). Voće i vitamin C (Završni rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:294277

Jakšetić, Antonija. "Voće i vitamin C." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2011. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:294277

Jakšetić, Antonija. "Voće i vitamin C." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2011. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:294277

Jakšetić, A. (2011). 'Voće i vitamin C', Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, citirano: 03.12.2020., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:294277

Jakšetić A. Voće i vitamin C [Završni rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek; 2011 [pristupljeno 03.12.2020.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:294277

A. Jakšetić, "Voće i vitamin C", Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek, 2011. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:294277

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.