diplomski rad
Utjecaj jestivog omotača od pululana s dodatkom natamicina i eteričnog ulja bosiljka na kvalitetu cherry rajčice

Šiškić, Fabijan
Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku
Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek
Zavod za ispitivanje hrane i prehrane
Katedra za biologiju i mikrobiologiju

Citirajte ovaj rad

Šiškić, F. (2024). Utjecaj jestivog omotača od pululana s dodatkom natamicina i eteričnog ulja bosiljka na kvalitetu cherry rajčice (Diplomski rad). Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:821510

Šiškić, Fabijan. "Utjecaj jestivog omotača od pululana s dodatkom natamicina i eteričnog ulja bosiljka na kvalitetu cherry rajčice." Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2024. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:821510

Šiškić, Fabijan. "Utjecaj jestivog omotača od pululana s dodatkom natamicina i eteričnog ulja bosiljka na kvalitetu cherry rajčice." Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2024. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:821510

Šiškić, F. (2024). 'Utjecaj jestivog omotača od pululana s dodatkom natamicina i eteričnog ulja bosiljka na kvalitetu cherry rajčice', Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, citirano: 30.01.2025., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:821510

Šiškić F. Utjecaj jestivog omotača od pululana s dodatkom natamicina i eteričnog ulja bosiljka na kvalitetu cherry rajčice [Diplomski rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek; 2024 [pristupljeno 30.01.2025.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:821510

F. Šiškić, "Utjecaj jestivog omotača od pululana s dodatkom natamicina i eteričnog ulja bosiljka na kvalitetu cherry rajčice", Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek, 2024. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:821510

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.