Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek Zavod za ispitivanje hrane i prehrane Katedra za biologiju i mikrobiologiju
Citirajte ovaj rad
Putnik, M. (2024). Utjecaj kalijevog sorbata, natamicina i timola na odabrane vrste plijesni roda Penicillium (Diplomski rad). Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:630758
Putnik, Matea. "Utjecaj kalijevog sorbata, natamicina i timola na odabrane vrste plijesni roda Penicillium." Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2024. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:630758
Putnik, Matea. "Utjecaj kalijevog sorbata, natamicina i timola na odabrane vrste plijesni roda Penicillium." Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2024. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:630758
Putnik, M. (2024). 'Utjecaj kalijevog sorbata, natamicina i timola na odabrane vrste plijesni roda Penicillium', Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, citirano: 28.11.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:630758
Putnik M. Utjecaj kalijevog sorbata, natamicina i timola na odabrane vrste plijesni roda Penicillium [Diplomski rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek; 2024 [pristupljeno 28.11.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:630758
M. Putnik, "Utjecaj kalijevog sorbata, natamicina i timola na odabrane vrste plijesni roda Penicillium", Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek, 2024. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:630758