završni rad
Primjena industrijskih enzima u proizvodnji hrane
završni rad

Radovan Trbojević (2014)
Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku
Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek
Zavod za procesno inženjerstvo
Katedra za bioprocesno inženjerstvo
Citirajte ovaj rad...

Trbojević, R. (2014). Primjena industrijskih enzima u proizvodnji hrane : završni rad (Završni rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:624376

Trbojević, Radovan. "Primjena industrijskih enzima u proizvodnji hrane : završni rad." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2014. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:624376

Trbojević, Radovan. "Primjena industrijskih enzima u proizvodnji hrane : završni rad." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2014. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:624376

Trbojević, R. (2014). 'Primjena industrijskih enzima u proizvodnji hrane : završni rad', Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, citirano: 23.04.2019., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:624376

Trbojević R. Primjena industrijskih enzima u proizvodnji hrane : završni rad [Završni rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek; 2014 [pristupljeno 23.04.2019.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:624376

R. Trbojević, "Primjena industrijskih enzima u proizvodnji hrane : završni rad", Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek, 2014. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:624376