Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek Zavod za prehrambene tehnologije Katedra za tehnologiju voća i povrća
Fučić, F. (2024). Utjecaj ULO (ultra-low oxygen) uvjeta čuvanja na kvalitativna svojstva jabuke sorte Idared (Završni rad). Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:603806
Fučić, Filip. "Utjecaj ULO (ultra-low oxygen) uvjeta čuvanja na kvalitativna svojstva jabuke sorte Idared." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2024. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:603806
Fučić, Filip. "Utjecaj ULO (ultra-low oxygen) uvjeta čuvanja na kvalitativna svojstva jabuke sorte Idared." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2024. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:603806
Fučić, F. (2024). 'Utjecaj ULO (ultra-low oxygen) uvjeta čuvanja na kvalitativna svojstva jabuke sorte Idared', Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, citirano: 06.02.2025., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:603806
Fučić F. Utjecaj ULO (ultra-low oxygen) uvjeta čuvanja na kvalitativna svojstva jabuke sorte Idared [Završni rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek; 2024 [pristupljeno 06.02.2025.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:603806
F. Fučić, "Utjecaj ULO (ultra-low oxygen) uvjeta čuvanja na kvalitativna svojstva jabuke sorte Idared", Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek, 2024. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:603806