prikaz prve stranice dokumenta Utjecaj ULO (ultra-low oxygen) uvjeta čuvanja na kvalitativna svojstva jabuke sorte Idared
Pristup korisnicima matične ustanove
završni rad
Utjecaj ULO (ultra-low oxygen) uvjeta čuvanja na kvalitativna svojstva jabuke sorte Idared

Fučić, Filip
Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku
Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek
Zavod za prehrambene tehnologije
Katedra za tehnologiju voća i povrća

Citirajte ovaj rad

Fučić, F. (2024). Utjecaj ULO (ultra-low oxygen) uvjeta čuvanja na kvalitativna svojstva jabuke sorte Idared (Završni rad). Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:603806

Fučić, Filip. "Utjecaj ULO (ultra-low oxygen) uvjeta čuvanja na kvalitativna svojstva jabuke sorte Idared." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2024. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:603806

Fučić, Filip. "Utjecaj ULO (ultra-low oxygen) uvjeta čuvanja na kvalitativna svojstva jabuke sorte Idared." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2024. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:603806

Fučić, F. (2024). 'Utjecaj ULO (ultra-low oxygen) uvjeta čuvanja na kvalitativna svojstva jabuke sorte Idared', Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, citirano: 06.02.2025., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:603806

Fučić F. Utjecaj ULO (ultra-low oxygen) uvjeta čuvanja na kvalitativna svojstva jabuke sorte Idared [Završni rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek; 2024 [pristupljeno 06.02.2025.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:603806

F. Fučić, "Utjecaj ULO (ultra-low oxygen) uvjeta čuvanja na kvalitativna svojstva jabuke sorte Idared", Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek, 2024. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:603806

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.