prikaz prve stranice dokumenta Utjecaj ULO (ultra-low oxygen) uvjeta čuvanja na kvalitativna svojstva jabuke sorte Idared
Access restricted to students and staff of home institution
undergraduate thesis
Utjecaj ULO (ultra-low oxygen) uvjeta čuvanja na kvalitativna svojstva jabuke sorte Idared

Fučić, Filip
Josip Juraj Strossmayer University of Osijek
FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY
Department of Food Technologies
Sub-department of Fruits and Vegetables Technology

Cite this document

Fučić, F. (2024). Utjecaj ULO (ultra-low oxygen) uvjeta čuvanja na kvalitativna svojstva jabuke sorte Idared (Undergraduate thesis). Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:603806

Fučić, Filip. "Utjecaj ULO (ultra-low oxygen) uvjeta čuvanja na kvalitativna svojstva jabuke sorte Idared." Undergraduate thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, 2024. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:603806

Fučić, Filip. "Utjecaj ULO (ultra-low oxygen) uvjeta čuvanja na kvalitativna svojstva jabuke sorte Idared." Undergraduate thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, 2024. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:603806

Fučić, F. (2024). 'Utjecaj ULO (ultra-low oxygen) uvjeta čuvanja na kvalitativna svojstva jabuke sorte Idared', Undergraduate thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, accessed 30 January 2025, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:603806

Fučić F. Utjecaj ULO (ultra-low oxygen) uvjeta čuvanja na kvalitativna svojstva jabuke sorte Idared [Undergraduate thesis]. Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY; 2024 [cited 2025 January 30] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:603806

F. Fučić, "Utjecaj ULO (ultra-low oxygen) uvjeta čuvanja na kvalitativna svojstva jabuke sorte Idared", Undergraduate thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, Osijek, 2024. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:603806

Please login to the repository to save this object to your list.