završni rad
Morfološke karakteristike i razvojni stadij soje [Glycine max. (L.) Merr.]

Maja Morača (2011)
Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku
Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek
Zavod za ispitivanje hrane i prehrane
Katedra za biologiju i mikrobiologiju
Citirajte ovaj rad...

Morača, M. (2011). Morfološke karakteristike i razvojni stadij soje [Glycine max. (L.) Merr.] (Završni rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:642792

Morača, Maja. "Morfološke karakteristike i razvojni stadij soje [Glycine max. (L.) Merr.]." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2011. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:642792

Morača, Maja. "Morfološke karakteristike i razvojni stadij soje [Glycine max. (L.) Merr.]." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2011. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:642792

Morača, M. (2011). 'Morfološke karakteristike i razvojni stadij soje [Glycine max. (L.) Merr.]', Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, citirano: 21.03.2019., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:642792

Morača M. Morfološke karakteristike i razvojni stadij soje [Glycine max. (L.) Merr.] [Završni rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek; 2011 [pristupljeno 21.03.2019.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:642792

M. Morača, "Morfološke karakteristike i razvojni stadij soje [Glycine max. (L.) Merr.]", Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek, 2011. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:642792