Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek Zavod za ispitivanje hrane i prehrane Katedra za biologiju i mikrobiologiju
Morača, M. (2011). Morfološke karakteristike i razvojni stadij soje [Glycine max. (L.) Merr.] (Završni rad). Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:642792
Morača, Maja. "Morfološke karakteristike i razvojni stadij soje [Glycine max. (L.) Merr.]." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2011. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:642792
Morača, Maja. "Morfološke karakteristike i razvojni stadij soje [Glycine max. (L.) Merr.]." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2011. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:642792
Morača, M. (2011). 'Morfološke karakteristike i razvojni stadij soje [Glycine max. (L.) Merr.]', Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, citirano: 18.01.2025., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:642792
Morača M. Morfološke karakteristike i razvojni stadij soje [Glycine max. (L.) Merr.] [Završni rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek; 2011 [pristupljeno 18.01.2025.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:642792
M. Morača, "Morfološke karakteristike i razvojni stadij soje [Glycine max. (L.) Merr.]", Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek, 2011. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:642792