prikaz prve stranice dokumenta Kvaliteta, nutritivna vrijednost i zdravstvena ispravnost kruha
Pristup korisnicima matične ustanove
završni rad
Kvaliteta, nutritivna vrijednost i zdravstvena ispravnost kruha

Tomić, Ivana
Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku
Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek
Zavod za prehrambene tehnologije
Katedra za tehnologiju ugljikohidrata

Citirajte ovaj rad

Tomić, I. (2011). Kvaliteta, nutritivna vrijednost i zdravstvena ispravnost kruha (Završni rad). Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:115450

Tomić, Ivana. "Kvaliteta, nutritivna vrijednost i zdravstvena ispravnost kruha." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2011. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:115450

Tomić, Ivana. "Kvaliteta, nutritivna vrijednost i zdravstvena ispravnost kruha." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2011. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:115450

Tomić, I. (2011). 'Kvaliteta, nutritivna vrijednost i zdravstvena ispravnost kruha', Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, citirano: 05.11.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:115450

Tomić I. Kvaliteta, nutritivna vrijednost i zdravstvena ispravnost kruha [Završni rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek; 2011 [pristupljeno 05.11.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:115450

I. Tomić, "Kvaliteta, nutritivna vrijednost i zdravstvena ispravnost kruha", Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek, 2011. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:115450

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.