završni rad
Kvaliteta, nutritivna vrijednost i zdravstvena ispravnost kruha

Ivana Tomić (2011)
Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku
Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek
Zavod za prehrambene tehnologije
Katedra za tehnologiju ugljikohidrata
Citirajte ovaj rad...

Tomić, I. (2011). Kvaliteta, nutritivna vrijednost i zdravstvena ispravnost kruha (Završni rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:115450

Tomić, Ivana. "Kvaliteta, nutritivna vrijednost i zdravstvena ispravnost kruha." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2011. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:115450

Tomić, Ivana. "Kvaliteta, nutritivna vrijednost i zdravstvena ispravnost kruha." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2011. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:115450

Tomić, I. (2011). 'Kvaliteta, nutritivna vrijednost i zdravstvena ispravnost kruha', Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, citirano: 21.03.2019., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:115450

Tomić I. Kvaliteta, nutritivna vrijednost i zdravstvena ispravnost kruha [Završni rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek; 2011 [pristupljeno 21.03.2019.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:115450

I. Tomić, "Kvaliteta, nutritivna vrijednost i zdravstvena ispravnost kruha", Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek, 2011. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:115450