Znanstveni rad - Izvorni znanstveni rad
The influence of interactions among phenolic compounds from chokeberry on the antiradical activity of chokeberry
U: Ružičkini dani : 13. međunarodni znanstveno-stručni skup Ružičkini dani "Danas znanost - sutra industrija" : zbornik radova. / Šubarić, Drago; Planinić, Mirela (ur.). Osijek: Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek; Hrvatsko društvo kemijskih inženjera i tehnologa (HDKI), 2011. str. 302-310. urn:nbn:hr:109:546424


Citirajte ovaj rad

Jakobek, L., Šeruga, M. i Krivak, P. (2011). The influence of interactions among phenolic compounds from chokeberry on the antiradical activity of chokeberry. U D. Šubarić, (Ur.), M. Planinić, (Ur.), Ružičkini dani : 13. međunarodni znanstveno-stručni skup Ružičkini dani "Danas znanost - sutra industrija" : zbornik radova (str. 302-310). Osijek: Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Hrvatsko društvo kemijskih inženjera i tehnologa (HDKI). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:546424

Jakobek, Lidija, et al. "The influence of interactions among phenolic compounds from chokeberry on the antiradical activity of chokeberry." Ružičkini dani : 13. međunarodni znanstveno-stručni skup Ružičkini dani "Danas znanost - sutra industrija" : zbornik radova, Ur. Drago Šubarić, Ur. Mirela Planinić, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Hrvatsko društvo kemijskih inženjera i tehnologa (HDKI), 2011, str. 302-310. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:546424

Jakobek, Lidija, Marijan Šeruga i Petra Krivak. "The influence of interactions among phenolic compounds from chokeberry on the antiradical activity of chokeberry." U Ružičkini dani : 13. međunarodni znanstveno-stručni skup Ružičkini dani "Danas znanost - sutra industrija" : zbornik radova, 302-310. Osijek: Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Hrvatsko društvo kemijskih inženjera i tehnologa (HDKI), 2011. Citirano 05.03.2025.. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:546424

Jakobek, L., Šeruga, M. i Krivak, P. (2011) 'The influence of interactions among phenolic compounds from chokeberry on the antiradical activity of chokeberry', u Šubarić, D. (ur.), Planinić, M. (ur.), Ružičkini dani : 13. međunarodni znanstveno-stručni skup Ružičkini dani "Danas znanost - sutra industrija" : zbornik radova, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Hrvatsko društvo kemijskih inženjera i tehnologa (HDKI), Osijek, str. 302-310. Preuzeto s: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:546424 (Datum pristupa: 05.03.2025.)

Jakobek L, Šeruga M, Krivak P. The influence of interactions among phenolic compounds from chokeberry on the antiradical activity of chokeberry. U: D. Šubarić, ur., M. Planinić, ur. Ružičkini dani : 13. međunarodni znanstveno-stručni skup Ružičkini dani "Danas znanost - sutra industrija" : zbornik radova. Osijek: Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Hrvatsko društvo kemijskih inženjera i tehnologa (HDKI); 2011. Str. 302-310. [pristupljeno 05.03.2025.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:546424

L. Jakobek, M. Šeruga i P. Krivak, "The influence of interactions among phenolic compounds from chokeberry on the antiradical activity of chokeberry", Ružičkini dani : 13. međunarodni znanstveno-stručni skup Ružičkini dani "Danas znanost - sutra industrija" : zbornik radova, D. Šubarić i M. Planinić, Ur. Osijek: Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Hrvatsko društvo kemijskih inženjera i tehnologa (HDKI), 2011. [Online] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:546424 [Citirano: 05.03.2025.]

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.