Znanstveni rad - Izvorni znanstveni rad
Utjecaj dodatka pektina na reološka svojstva kaše jabuke pri niskim temperaturama
U: Ružičkini dani : 13. međunarodni znanstveno-stručni skup Ružičkini dani "Danas znanost - sutra industrija" : zbornik radova. / Šubarić, Drago; Planinić, Mirela (ur.). Osijek: Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek; Hrvatsko društvo kemijskih inženjera i tehnologa (HDKI), 2011. str. 398-405. urn:nbn:hr:109:195767


Citirajte ovaj rad

Pozderović, A., Moslavac, T., Pichler, A. i Paragović, K. (2011). Utjecaj dodatka pektina na reološka svojstva kaše jabuke pri niskim temperaturama. U D. Šubarić, (Ur.), M. Planinić, (Ur.), Ružičkini dani : 13. međunarodni znanstveno-stručni skup Ružičkini dani "Danas znanost - sutra industrija" : zbornik radova (str. 398-405). Osijek: Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Hrvatsko društvo kemijskih inženjera i tehnologa (HDKI). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:195767

Pozderović, Andrija, et al. "Utjecaj dodatka pektina na reološka svojstva kaše jabuke pri niskim temperaturama." Ružičkini dani : 13. međunarodni znanstveno-stručni skup Ružičkini dani "Danas znanost - sutra industrija" : zbornik radova, Ur. Drago Šubarić, Ur. Mirela Planinić, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Hrvatsko društvo kemijskih inženjera i tehnologa (HDKI), 2011, str. 398-405. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:195767

Pozderović, Andrija, Tihomir Moslavac, Anita Pichler i Kristina Paragović. "Utjecaj dodatka pektina na reološka svojstva kaše jabuke pri niskim temperaturama." U Ružičkini dani : 13. međunarodni znanstveno-stručni skup Ružičkini dani "Danas znanost - sutra industrija" : zbornik radova, 398-405. Osijek: Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Hrvatsko društvo kemijskih inženjera i tehnologa (HDKI), 2011. Citirano 06.03.2025.. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:195767

Pozderović, A., et al. (2011) 'Utjecaj dodatka pektina na reološka svojstva kaše jabuke pri niskim temperaturama', u Šubarić, D. (ur.), Planinić, M. (ur.), Ružičkini dani : 13. međunarodni znanstveno-stručni skup Ružičkini dani "Danas znanost - sutra industrija" : zbornik radova, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Hrvatsko društvo kemijskih inženjera i tehnologa (HDKI), Osijek, str. 398-405. Preuzeto s: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:195767 (Datum pristupa: 06.03.2025.)

Pozderović A, Moslavac T, Pichler A, Paragović K. Utjecaj dodatka pektina na reološka svojstva kaše jabuke pri niskim temperaturama. U: D. Šubarić, ur., M. Planinić, ur. Ružičkini dani : 13. međunarodni znanstveno-stručni skup Ružičkini dani "Danas znanost - sutra industrija" : zbornik radova. Osijek: Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Hrvatsko društvo kemijskih inženjera i tehnologa (HDKI); 2011. Str. 398-405. [pristupljeno 06.03.2025.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:195767

A. Pozderović, T. Moslavac, A. Pichler i K. Paragović, "Utjecaj dodatka pektina na reološka svojstva kaše jabuke pri niskim temperaturama", Ružičkini dani : 13. međunarodni znanstveno-stručni skup Ružičkini dani "Danas znanost - sutra industrija" : zbornik radova, D. Šubarić i M. Planinić, Ur. Osijek: Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Hrvatsko društvo kemijskih inženjera i tehnologa (HDKI), 2011. [Online] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:195767 [Citirano: 06.03.2025.]

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.