Scientific paper - Original scientific paper
Utjecaj dodatka pektina na reološka svojstva kaše jabuke pri niskim temperaturama
In: Ružičkini dani : 13. međunarodni znanstveno-stručni skup Ružičkini dani "Danas znanost - sutra industrija" : zbornik radova. / Šubarić, Drago; Planinić, Mirela (Ed.). Osijek: Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek; Hrvatsko društvo kemijskih inženjera i tehnologa (HDKI), 2011. pp. 398-405. urn:nbn:hr:109:195767


Cite this document

Pozderović, A., Moslavac, T., Pichler, A. & Paragović, K. (2011). Utjecaj dodatka pektina na reološka svojstva kaše jabuke pri niskim temperaturama. In D. Šubarić, (Ed.), M. Planinić, (Ed.), Ružičkini dani : 13. međunarodni znanstveno-stručni skup Ružičkini dani "Danas znanost - sutra industrija" : zbornik radova (pp. 398-405). Osijek: Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Hrvatsko društvo kemijskih inženjera i tehnologa (HDKI). Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:195767

Pozderović, Andrija, et al. "Utjecaj dodatka pektina na reološka svojstva kaše jabuke pri niskim temperaturama." Ružičkini dani : 13. međunarodni znanstveno-stručni skup Ružičkini dani "Danas znanost - sutra industrija" : zbornik radova, edited by Drago Šubarić, edited by Mirela Planinić, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Hrvatsko društvo kemijskih inženjera i tehnologa (HDKI), 2011, pp. 398-405. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:195767

Pozderović, Andrija, Tihomir Moslavac, Anita Pichler and Kristina Paragović. "Utjecaj dodatka pektina na reološka svojstva kaše jabuke pri niskim temperaturama." In Ružičkini dani : 13. međunarodni znanstveno-stručni skup Ružičkini dani "Danas znanost - sutra industrija" : zbornik radova, 398-405. Osijek: Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Hrvatsko društvo kemijskih inženjera i tehnologa (HDKI), 2011. Accessed 2025 March 12. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:195767

Pozderović, A., et al. (2011) 'Utjecaj dodatka pektina na reološka svojstva kaše jabuke pri niskim temperaturama', in Šubarić, D. (ed.), Planinić, M. (ed.), Ružičkini dani : 13. međunarodni znanstveno-stručni skup Ružičkini dani "Danas znanost - sutra industrija" : zbornik radova, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Hrvatsko društvo kemijskih inženjera i tehnologa (HDKI), Osijek, pp. 398-405. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:195767 (Accessed 12 March 2025)

Pozderović A, Moslavac T, Pichler A, Paragović K. Utjecaj dodatka pektina na reološka svojstva kaše jabuke pri niskim temperaturama. In: D. Šubarić, ed., M. Planinić, ed. Ružičkini dani : 13. međunarodni znanstveno-stručni skup Ružičkini dani "Danas znanost - sutra industrija" : zbornik radova. Osijek: Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Hrvatsko društvo kemijskih inženjera i tehnologa (HDKI); 2011. Pp. 398-405. [cited 2025 March 12] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:195767

A. Pozderović, T. Moslavac, A. Pichler and K. Paragović, "Utjecaj dodatka pektina na reološka svojstva kaše jabuke pri niskim temperaturama", Ružičkini dani : 13. međunarodni znanstveno-stručni skup Ružičkini dani "Danas znanost - sutra industrija" : zbornik radova, D. Šubarić and M. Planinić, Eds. Osijek: Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Hrvatsko društvo kemijskih inženjera i tehnologa (HDKI), 2011. [Online] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:195767 [Accessed: 12 March 2025]

Please login to the repository to save this object to your list.