prikaz prve stranice dokumenta Primjena sumporaste kiseline i SO2 u vinarstvu
Pristup korisnicima matične ustanove
završni rad
Primjena sumporaste kiseline i SO2 u vinarstvu

Martinov, Davor
Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku
Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek
Zavod za prehrambene tehnologije

Citirajte ovaj rad

Martinov, D. (2011). Primjena sumporaste kiseline i SO2 u vinarstvu (Završni rad). Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:112483

Martinov, Davor. "Primjena sumporaste kiseline i SO2 u vinarstvu." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2011. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:112483

Martinov, Davor. "Primjena sumporaste kiseline i SO2 u vinarstvu." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2011. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:112483

Martinov, D. (2011). 'Primjena sumporaste kiseline i SO2 u vinarstvu', Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, citirano: 06.12.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:112483

Martinov D. Primjena sumporaste kiseline i SO2 u vinarstvu [Završni rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek; 2011 [pristupljeno 06.12.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:112483

D. Martinov, "Primjena sumporaste kiseline i SO2 u vinarstvu", Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek, 2011. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:112483

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.