završni rad
Primjena sumporaste kiseline i SO2 u vinarstvu

Davor Martinov (2011)
Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku
Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek
Zavod za prehrambene tehnologije
Citirajte ovaj rad...

Martinov, D. (2011). Primjena sumporaste kiseline i SO2 u vinarstvu (Završni rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:112483

Martinov, Davor. "Primjena sumporaste kiseline i SO2 u vinarstvu." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2011. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:112483

Martinov, Davor. "Primjena sumporaste kiseline i SO2 u vinarstvu." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2011. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:112483

Martinov, D. (2011). 'Primjena sumporaste kiseline i SO2 u vinarstvu', Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, citirano: 23.04.2019., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:112483

Martinov D. Primjena sumporaste kiseline i SO2 u vinarstvu [Završni rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek; 2011 [pristupljeno 23.04.2019.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:112483

D. Martinov, "Primjena sumporaste kiseline i SO2 u vinarstvu", Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek, 2011. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:112483