završni rad
Mikroflora svježeg mlijeka

Livia Strugačevac (2011)
Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku
Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek
Zavod za prehrambene tehnologije
Citirajte ovaj rad...

Strugačevac, L. (2011). Mikroflora svježeg mlijeka (Završni rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:761582

Strugačevac, Livia. "Mikroflora svježeg mlijeka." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2011. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:761582

Strugačevac, Livia. "Mikroflora svježeg mlijeka." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2011. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:761582

Strugačevac, L. (2011). 'Mikroflora svježeg mlijeka', Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, citirano: 25.05.2019., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:761582

Strugačevac L. Mikroflora svježeg mlijeka [Završni rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek; 2011 [pristupljeno 25.05.2019.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:761582

L. Strugačevac, "Mikroflora svježeg mlijeka", Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek, 2011. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:761582