završni rad
Proizvodnja topljenog sira

Kristina Vacek (2012)
Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku
Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek
Zavod za prehrambene tehnologije
Katedra za mljekarstvo
Citirajte ovaj rad...

Vacek, K. (2012). Proizvodnja topljenog sira (Završni rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:244612

Vacek, Kristina. "Proizvodnja topljenog sira." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2012. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:244612

Vacek, Kristina. "Proizvodnja topljenog sira." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2012. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:244612

Vacek, K. (2012). 'Proizvodnja topljenog sira', Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, citirano: 20.04.2019., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:244612

Vacek K. Proizvodnja topljenog sira [Završni rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek; 2012 [pristupljeno 20.04.2019.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:244612

K. Vacek, "Proizvodnja topljenog sira", Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek, 2012. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:244612