završni rad
Proizvodnja pasteriziranih proizvoda od povrća u slano-kiselom naljevu

Josip Gulaš (2012)
Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku
Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek
Zavod za prehrambene tehnologije
Citirajte ovaj rad...

Gulaš, J. (2012). Proizvodnja pasteriziranih proizvoda od povrća u slano-kiselom naljevu (Završni rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:493330

Gulaš, Josip. "Proizvodnja pasteriziranih proizvoda od povrća u slano-kiselom naljevu." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2012. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:493330

Gulaš, Josip. "Proizvodnja pasteriziranih proizvoda od povrća u slano-kiselom naljevu." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2012. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:493330

Gulaš, J. (2012). 'Proizvodnja pasteriziranih proizvoda od povrća u slano-kiselom naljevu', Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, citirano: 25.05.2019., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:493330

Gulaš J. Proizvodnja pasteriziranih proizvoda od povrća u slano-kiselom naljevu [Završni rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek; 2012 [pristupljeno 25.05.2019.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:493330

J. Gulaš, "Proizvodnja pasteriziranih proizvoda od povrća u slano-kiselom naljevu", Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek, 2012. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:493330