prikaz prve stranice dokumenta Vrste vina i kategorije kvalitete vina
Pristup korisnicima matične ustanove
završni rad
Vrste vina i kategorije kvalitete vina

Brkić, Maja
Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku
Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek
Zavod za prehrambene tehnologije

Citirajte ovaj rad

Brkić, M. (2012). Vrste vina i kategorije kvalitete vina (Završni rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:043749

Brkić, Maja. "Vrste vina i kategorije kvalitete vina." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2012. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:043749

Brkić, Maja. "Vrste vina i kategorije kvalitete vina." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2012. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:043749

Brkić, M. (2012). 'Vrste vina i kategorije kvalitete vina', Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, citirano: 28.11.2020., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:043749

Brkić M. Vrste vina i kategorije kvalitete vina [Završni rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek; 2012 [pristupljeno 28.11.2020.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:043749

M. Brkić, "Vrste vina i kategorije kvalitete vina", Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek, 2012. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:043749

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.