prikaz prve stranice dokumenta Ispitivanje uspješnosti proteolitičke razgradnje pšenice pri restriktivnom postupku slađenja
Pristup korisnicima matične ustanove
diplomski rad
Ispitivanje uspješnosti proteolitičke razgradnje pšenice pri restriktivnom postupku slađenja

Dudaš, Karlo
Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku
Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek
Zavod za procesno inženjerstvo

Citirajte ovaj rad

Dudaš, K. (2013). Ispitivanje uspješnosti proteolitičke razgradnje pšenice pri restriktivnom postupku slađenja (Diplomski rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:638927

Dudaš, Karlo. "Ispitivanje uspješnosti proteolitičke razgradnje pšenice pri restriktivnom postupku slađenja." Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2013. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:638927

Dudaš, Karlo. "Ispitivanje uspješnosti proteolitičke razgradnje pšenice pri restriktivnom postupku slađenja." Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2013. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:638927

Dudaš, K. (2013). 'Ispitivanje uspješnosti proteolitičke razgradnje pšenice pri restriktivnom postupku slađenja', Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, citirano: 01.12.2020., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:638927

Dudaš K. Ispitivanje uspješnosti proteolitičke razgradnje pšenice pri restriktivnom postupku slađenja [Diplomski rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek; 2013 [pristupljeno 01.12.2020.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:638927

K. Dudaš, "Ispitivanje uspješnosti proteolitičke razgradnje pšenice pri restriktivnom postupku slađenja", Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek, 2013. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:638927

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.