prikaz prve stranice dokumenta Ispitivanje uspješnosti proteolitičke razgradnje pšenice pri restriktivnom postupku slađenja
Access restricted to students and staff of home institution
master's thesis
Ispitivanje uspješnosti proteolitičke razgradnje pšenice pri restriktivnom postupku slađenja

Dudaš, Karlo
Josip Juraj Strossmayer University of Osijek
FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY
Department of Process Engineering

Cite this document

Dudaš, K. (2013). Ispitivanje uspješnosti proteolitičke razgradnje pšenice pri restriktivnom postupku slađenja (Master's thesis). Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:638927

Dudaš, Karlo. "Ispitivanje uspješnosti proteolitičke razgradnje pšenice pri restriktivnom postupku slađenja." Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, 2013. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:638927

Dudaš, Karlo. "Ispitivanje uspješnosti proteolitičke razgradnje pšenice pri restriktivnom postupku slađenja." Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, 2013. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:638927

Dudaš, K. (2013). 'Ispitivanje uspješnosti proteolitičke razgradnje pšenice pri restriktivnom postupku slađenja', Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, accessed 15 May 2022, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:638927

Dudaš K. Ispitivanje uspješnosti proteolitičke razgradnje pšenice pri restriktivnom postupku slađenja [Master's thesis]. Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY; 2013 [cited 2022 May 15] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:638927

K. Dudaš, "Ispitivanje uspješnosti proteolitičke razgradnje pšenice pri restriktivnom postupku slađenja", Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, Osijek, 2013. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:638927

Please login to the repository to save this object to your list.