Access restricted to students and staff of home institution
master's thesis
Ispitivanje uspješnosti proteolitičke razgradnje pšenice pri restriktivnom postupku slađenja

Karlo Dudaš (2013)
Josip Juraj Strossmayer University of Osijek
FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY
Department of Process Engineering
Cite this document

Dudaš, K. (2013). Ispitivanje uspješnosti proteolitičke razgradnje pšenice pri restriktivnom postupku slađenja (Master's thesis). Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:638927

Dudaš, Karlo. "Ispitivanje uspješnosti proteolitičke razgradnje pšenice pri restriktivnom postupku slađenja." Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, 2013. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:638927

Dudaš, Karlo. "Ispitivanje uspješnosti proteolitičke razgradnje pšenice pri restriktivnom postupku slađenja." Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, 2013. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:638927

Dudaš, K. (2013). 'Ispitivanje uspješnosti proteolitičke razgradnje pšenice pri restriktivnom postupku slađenja', Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, accessed 02 April 2020, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:638927

Dudaš K. Ispitivanje uspješnosti proteolitičke razgradnje pšenice pri restriktivnom postupku slađenja [Master's thesis]. Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY; 2013 [cited 2020 April 02] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:638927

K. Dudaš, "Ispitivanje uspješnosti proteolitičke razgradnje pšenice pri restriktivnom postupku slađenja", Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, Osijek, 2013. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:638927

Islandora Bookmark - Please login to use this feature