prikaz prve stranice dokumenta Utjecaj sezonskih temperaturnih promjena na biološku nitrifikaciju u procesu prerade vode za piće
Pristup korisnicima matične ustanove
diplomski rad
Utjecaj sezonskih temperaturnih promjena na biološku nitrifikaciju u procesu prerade vode za piće

Boc, Katarina
Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku
Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek
Zavod za primijenjenu kemiju i ekologiju
Katedra za fundamentalnu kemiju

Citirajte ovaj rad

Boc, K. (2012). Utjecaj sezonskih temperaturnih promjena na biološku nitrifikaciju u procesu prerade vode za piće (Diplomski rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:038060

Boc, Katarina. "Utjecaj sezonskih temperaturnih promjena na biološku nitrifikaciju u procesu prerade vode za piće." Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2012. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:038060

Boc, Katarina. "Utjecaj sezonskih temperaturnih promjena na biološku nitrifikaciju u procesu prerade vode za piće." Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2012. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:038060

Boc, K. (2012). 'Utjecaj sezonskih temperaturnih promjena na biološku nitrifikaciju u procesu prerade vode za piće', Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, citirano: 27.11.2020., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:038060

Boc K. Utjecaj sezonskih temperaturnih promjena na biološku nitrifikaciju u procesu prerade vode za piće [Diplomski rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek; 2012 [pristupljeno 27.11.2020.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:038060

K. Boc, "Utjecaj sezonskih temperaturnih promjena na biološku nitrifikaciju u procesu prerade vode za piće", Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek, 2012. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:038060

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.