prikaz prve stranice dokumenta Utjecaj sezonskih temperaturnih promjena na biološku nitrifikaciju u procesu prerade vode za piće
Access restricted to students and staff of home institution
master's thesis
Utjecaj sezonskih temperaturnih promjena na biološku nitrifikaciju u procesu prerade vode za piće

Boc, Katarina
Josip Juraj Strossmayer University of Osijek
FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY
Department of Applied Chemistry and Ecology
Sub-department of Chemistry and Ecology

Cite this document

Boc, K. (2012). Utjecaj sezonskih temperaturnih promjena na biološku nitrifikaciju u procesu prerade vode za piće (Master's thesis). Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:038060

Boc, Katarina. "Utjecaj sezonskih temperaturnih promjena na biološku nitrifikaciju u procesu prerade vode za piće." Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, 2012. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:038060

Boc, Katarina. "Utjecaj sezonskih temperaturnih promjena na biološku nitrifikaciju u procesu prerade vode za piće." Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, 2012. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:038060

Boc, K. (2012). 'Utjecaj sezonskih temperaturnih promjena na biološku nitrifikaciju u procesu prerade vode za piće', Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, accessed 31 October 2020, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:038060

Boc K. Utjecaj sezonskih temperaturnih promjena na biološku nitrifikaciju u procesu prerade vode za piće [Master's thesis]. Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY; 2012 [cited 2020 October 31] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:038060

K. Boc, "Utjecaj sezonskih temperaturnih promjena na biološku nitrifikaciju u procesu prerade vode za piće", Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, Osijek, 2012. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:038060

Islandora Bookmark - Please login to use this feature