Josip Juraj Strossmayer University of Osijek FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY Department of Applied Chemistry and Ecology Sub-department of Chemistry and Ecology
Boc, K. (2012). Utjecaj sezonskih temperaturnih promjena na biološku nitrifikaciju u procesu prerade vode za piće (Master's thesis). Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:038060
Boc, Katarina. "Utjecaj sezonskih temperaturnih promjena na biološku nitrifikaciju u procesu prerade vode za piće." Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, 2012. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:038060
Boc, Katarina. "Utjecaj sezonskih temperaturnih promjena na biološku nitrifikaciju u procesu prerade vode za piće." Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, 2012. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:038060
Boc, K. (2012). 'Utjecaj sezonskih temperaturnih promjena na biološku nitrifikaciju u procesu prerade vode za piće', Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, accessed 05 October 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:038060
Boc K. Utjecaj sezonskih temperaturnih promjena na biološku nitrifikaciju u procesu prerade vode za piće [Master's thesis]. Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY; 2012 [cited 2024 October 05] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:038060
K. Boc, "Utjecaj sezonskih temperaturnih promjena na biološku nitrifikaciju u procesu prerade vode za piće", Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, Osijek, 2012. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:038060