prikaz prve stranice dokumenta Primjena računalne analize slike u istraživanju promjena šupljina kruha tijekom starenja
Pristup korisnicima matične ustanove
diplomski rad
Primjena računalne analize slike u istraživanju promjena šupljina kruha tijekom starenja

Ziberi, Rakip
Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku
Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek
Zavod za procesno inženjerstvo
Katedra za modeliranje, optimiranje i automatizaciju

Citirajte ovaj rad

Ziberi, R. (2012). Primjena računalne analize slike u istraživanju promjena šupljina kruha tijekom starenja (Diplomski rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:186004

Ziberi, Rakip. "Primjena računalne analize slike u istraživanju promjena šupljina kruha tijekom starenja." Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2012. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:186004

Ziberi, Rakip. "Primjena računalne analize slike u istraživanju promjena šupljina kruha tijekom starenja." Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2012. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:186004

Ziberi, R. (2012). 'Primjena računalne analize slike u istraživanju promjena šupljina kruha tijekom starenja', Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, citirano: 30.11.2020., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:186004

Ziberi R. Primjena računalne analize slike u istraživanju promjena šupljina kruha tijekom starenja [Diplomski rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek; 2012 [pristupljeno 30.11.2020.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:186004

R. Ziberi, "Primjena računalne analize slike u istraživanju promjena šupljina kruha tijekom starenja", Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek, 2012. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:186004

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.