Josip Juraj Strossmayer University of Osijek FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY Department of Process Engineering Sub-department of Modelling, Optimisation and Automatisation
Ziberi, R. (2012). Primjena računalne analize slike u istraživanju promjena šupljina kruha tijekom starenja (Master's thesis). Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:186004
Ziberi, Rakip. "Primjena računalne analize slike u istraživanju promjena šupljina kruha tijekom starenja." Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, 2012. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:186004
Ziberi, Rakip. "Primjena računalne analize slike u istraživanju promjena šupljina kruha tijekom starenja." Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, 2012. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:186004
Ziberi, R. (2012). 'Primjena računalne analize slike u istraživanju promjena šupljina kruha tijekom starenja', Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, accessed 05 February 2025, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:186004
Ziberi R. Primjena računalne analize slike u istraživanju promjena šupljina kruha tijekom starenja [Master's thesis]. Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY; 2012 [cited 2025 February 05] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:186004
R. Ziberi, "Primjena računalne analize slike u istraživanju promjena šupljina kruha tijekom starenja", Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, Osijek, 2012. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:186004