prikaz prve stranice dokumenta Kontrola kvalitete tijekom proizvodnje šipkovoga čaja u tvornici Jan-spider d.o.o.
Pristup korisnicima matične ustanove
završni rad
Kontrola kvalitete tijekom proizvodnje šipkovoga čaja u tvornici Jan-spider d.o.o.

Mikić, Gorana
Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku
Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek
Zavod za prehrambene tehnologije
Katedra za tehnologiju ugljikohidrata

Citirajte ovaj rad

Mikić, G. (2010). Kontrola kvalitete tijekom proizvodnje šipkovoga čaja u tvornici Jan-spider d.o.o. (Završni rad). Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:735529

Mikić, Gorana. "Kontrola kvalitete tijekom proizvodnje šipkovoga čaja u tvornici Jan-spider d.o.o.." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2010. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:735529

Mikić, Gorana. "Kontrola kvalitete tijekom proizvodnje šipkovoga čaja u tvornici Jan-spider d.o.o.." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2010. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:735529

Mikić, G. (2010). 'Kontrola kvalitete tijekom proizvodnje šipkovoga čaja u tvornici Jan-spider d.o.o.', Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, citirano: 28.03.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:735529

Mikić G. Kontrola kvalitete tijekom proizvodnje šipkovoga čaja u tvornici Jan-spider d.o.o. [Završni rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek; 2010 [pristupljeno 28.03.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:735529

G. Mikić, "Kontrola kvalitete tijekom proizvodnje šipkovoga čaja u tvornici Jan-spider d.o.o.", Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek, 2010. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:735529

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.