prikaz prve stranice dokumenta Suvremeni tehnološki postupci u proizvodnji bijelih vina
Pristup korisnicima matične ustanove
završni rad
Suvremeni tehnološki postupci u proizvodnji bijelih vina

Nađ, Helena
Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku
Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek
Zavod za prehrambene tehnologije
Katedra za prehrambeno inženjerstvo

Citirajte ovaj rad

Nađ, H. (2010). Suvremeni tehnološki postupci u proizvodnji bijelih vina (Završni rad). Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:455655

Nađ, Helena. "Suvremeni tehnološki postupci u proizvodnji bijelih vina." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2010. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:455655

Nađ, Helena. "Suvremeni tehnološki postupci u proizvodnji bijelih vina." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2010. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:455655

Nađ, H. (2010). 'Suvremeni tehnološki postupci u proizvodnji bijelih vina', Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, citirano: 18.03.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:455655

Nađ H. Suvremeni tehnološki postupci u proizvodnji bijelih vina [Završni rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek; 2010 [pristupljeno 18.03.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:455655

H. Nađ, "Suvremeni tehnološki postupci u proizvodnji bijelih vina", Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek, 2010. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:455655

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.