Grgurovac, Z. (2012). Utjecaj antioksidansa na promjenu oksidacijske stabilnosti smjese biljnih ulja (Diplomski rad). Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:922876
Grgurovac, Zrinka. "Utjecaj antioksidansa na promjenu oksidacijske stabilnosti smjese biljnih ulja." Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2012. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:922876
Grgurovac, Zrinka. "Utjecaj antioksidansa na promjenu oksidacijske stabilnosti smjese biljnih ulja." Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2012. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:922876
Grgurovac, Z. (2012). 'Utjecaj antioksidansa na promjenu oksidacijske stabilnosti smjese biljnih ulja', Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, citirano: 13.12.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:922876
Grgurovac Z. Utjecaj antioksidansa na promjenu oksidacijske stabilnosti smjese biljnih ulja [Diplomski rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek; 2012 [pristupljeno 13.12.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:922876
Z. Grgurovac, "Utjecaj antioksidansa na promjenu oksidacijske stabilnosti smjese biljnih ulja", Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek, 2012. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:922876