prikaz prve stranice dokumenta Utjecaj antioksidansa na promjenu oksidacijske stabilnosti smjese biljnih ulja
Pristup korisnicima matične ustanove
diplomski rad
Utjecaj antioksidansa na promjenu oksidacijske stabilnosti smjese biljnih ulja

Grgurovac, Zrinka
Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku
Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek
Zavod za prehrambene tehnologije

Citirajte ovaj rad

Grgurovac, Z. (2012). Utjecaj antioksidansa na promjenu oksidacijske stabilnosti smjese biljnih ulja (Diplomski rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:922876

Grgurovac, Zrinka. "Utjecaj antioksidansa na promjenu oksidacijske stabilnosti smjese biljnih ulja." Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2012. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:922876

Grgurovac, Zrinka. "Utjecaj antioksidansa na promjenu oksidacijske stabilnosti smjese biljnih ulja." Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2012. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:922876

Grgurovac, Z. (2012). 'Utjecaj antioksidansa na promjenu oksidacijske stabilnosti smjese biljnih ulja', Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, citirano: 22.10.2020., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:922876

Grgurovac Z. Utjecaj antioksidansa na promjenu oksidacijske stabilnosti smjese biljnih ulja [Diplomski rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek; 2012 [pristupljeno 22.10.2020.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:922876

Z. Grgurovac, "Utjecaj antioksidansa na promjenu oksidacijske stabilnosti smjese biljnih ulja", Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek, 2012. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:922876

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.