prikaz prve stranice dokumenta Utjecaj antioksidansa na promjenu oksidacijske stabilnosti smjese biljnih ulja
Access restricted to students and staff of home institution
master's thesis
Utjecaj antioksidansa na promjenu oksidacijske stabilnosti smjese biljnih ulja

Grgurovac, Zrinka
Josip Juraj Strossmayer University of Osijek
FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY
Department of Food Technologies

Cite this document

Grgurovac, Z. (2012). Utjecaj antioksidansa na promjenu oksidacijske stabilnosti smjese biljnih ulja (Master's thesis). Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:922876

Grgurovac, Zrinka. "Utjecaj antioksidansa na promjenu oksidacijske stabilnosti smjese biljnih ulja." Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, 2012. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:922876

Grgurovac, Zrinka. "Utjecaj antioksidansa na promjenu oksidacijske stabilnosti smjese biljnih ulja." Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, 2012. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:922876

Grgurovac, Z. (2012). 'Utjecaj antioksidansa na promjenu oksidacijske stabilnosti smjese biljnih ulja', Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, accessed 24 June 2022, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:922876

Grgurovac Z. Utjecaj antioksidansa na promjenu oksidacijske stabilnosti smjese biljnih ulja [Master's thesis]. Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY; 2012 [cited 2022 June 24] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:922876

Z. Grgurovac, "Utjecaj antioksidansa na promjenu oksidacijske stabilnosti smjese biljnih ulja", Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, Osijek, 2012. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:922876

Please login to the repository to save this object to your list.