prikaz prve stranice dokumenta Optimiranje postupaka slađenja pšenice za proizvodnju dijastatskih sladova
Pristup korisnicima matične ustanove
diplomski rad
Optimiranje postupaka slađenja pšenice za proizvodnju dijastatskih sladova

Blekić, Domagoj
Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku
Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek
Zavod za procesno inženjerstvo
Katedra za bioprocesno inženjerstvo

Citirajte ovaj rad

Blekić, D. (2012). Optimiranje postupaka slađenja pšenice za proizvodnju dijastatskih sladova (Diplomski rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:925195

Blekić, Domagoj. "Optimiranje postupaka slađenja pšenice za proizvodnju dijastatskih sladova." Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2012. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:925195

Blekić, Domagoj. "Optimiranje postupaka slađenja pšenice za proizvodnju dijastatskih sladova." Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2012. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:925195

Blekić, D. (2012). 'Optimiranje postupaka slađenja pšenice za proizvodnju dijastatskih sladova', Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, citirano: 02.12.2020., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:925195

Blekić D. Optimiranje postupaka slađenja pšenice za proizvodnju dijastatskih sladova [Diplomski rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek; 2012 [pristupljeno 02.12.2020.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:925195

D. Blekić, "Optimiranje postupaka slađenja pšenice za proizvodnju dijastatskih sladova", Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek, 2012. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:925195

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.