prikaz prve stranice dokumenta Proizvodnja zelenog čaja
Pristup korisnicima matične ustanove
završni rad
Proizvodnja zelenog čaja

Šaravanja, Marija
Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku
Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek
Zavod za prehrambene tehnologije
Katedra za tehnologiju ugljikohidrata

Citirajte ovaj rad

Šaravanja, M. (2009). Proizvodnja zelenog čaja (Završni rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:015839

Šaravanja, Marija. "Proizvodnja zelenog čaja." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2009. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:015839

Šaravanja, Marija. "Proizvodnja zelenog čaja." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2009. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:015839

Šaravanja, M. (2009). 'Proizvodnja zelenog čaja', Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, citirano: 28.11.2020., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:015839

Šaravanja M. Proizvodnja zelenog čaja [Završni rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek; 2009 [pristupljeno 28.11.2020.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:015839

M. Šaravanja, "Proizvodnja zelenog čaja", Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek, 2009. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:015839

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.