prikaz prve stranice dokumenta Modulacija uvjeta ultrazvučne homogenizacije u razaranju micelija Aspergillus flavusa
Pristup korisnicima matične ustanove
diplomski rad
Modulacija uvjeta ultrazvučne homogenizacije u razaranju micelija Aspergillus flavusa

Meteš, Ivan
Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku
Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek
Zavod za primijenjenu kemiju i ekologiju
Katedra za biokemiju i toksikologiju

Citirajte ovaj rad

Meteš, I. (2010). Modulacija uvjeta ultrazvučne homogenizacije u razaranju micelija Aspergillus flavusa (Diplomski rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:508216

Meteš, Ivan. "Modulacija uvjeta ultrazvučne homogenizacije u razaranju micelija Aspergillus flavusa." Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2010. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:508216

Meteš, Ivan. "Modulacija uvjeta ultrazvučne homogenizacije u razaranju micelija Aspergillus flavusa." Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2010. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:508216

Meteš, I. (2010). 'Modulacija uvjeta ultrazvučne homogenizacije u razaranju micelija Aspergillus flavusa', Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, citirano: 27.09.2020., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:508216

Meteš I. Modulacija uvjeta ultrazvučne homogenizacije u razaranju micelija Aspergillus flavusa [Diplomski rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek; 2010 [pristupljeno 27.09.2020.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:508216

I. Meteš, "Modulacija uvjeta ultrazvučne homogenizacije u razaranju micelija Aspergillus flavusa", Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek, 2010. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:508216

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.