Marketanović, M. (2010). Analiza teksture hrvatskih autohtonih ovčjih sireva (Diplomski rad). Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:485356
Marketanović, Marija. "Analiza teksture hrvatskih autohtonih ovčjih sireva." Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2010. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:485356
Marketanović, Marija. "Analiza teksture hrvatskih autohtonih ovčjih sireva." Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2010. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:485356
Marketanović, M. (2010). 'Analiza teksture hrvatskih autohtonih ovčjih sireva', Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, citirano: 03.09.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:485356
Marketanović M. Analiza teksture hrvatskih autohtonih ovčjih sireva [Diplomski rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek; 2010 [pristupljeno 03.09.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:485356
M. Marketanović, "Analiza teksture hrvatskih autohtonih ovčjih sireva", Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek, 2010. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:485356