Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek Zavod za prehrambene tehnologije Katedra za tehnologiju voća i povrća
Citirajte ovaj rad
Šrajbek, M. (2015). Antioksidativna aktivnost modelnih otopina fenolnih tvari s dodatkom saharoze : završni rad (Završni rad). Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:405509
Šrajbek, Mihaela. "Antioksidativna aktivnost modelnih otopina fenolnih tvari s dodatkom saharoze : završni rad." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2015. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:405509
Šrajbek, Mihaela. "Antioksidativna aktivnost modelnih otopina fenolnih tvari s dodatkom saharoze : završni rad." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2015. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:405509
Šrajbek, M. (2015). 'Antioksidativna aktivnost modelnih otopina fenolnih tvari s dodatkom saharoze : završni rad', Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, citirano: 12.01.2025., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:405509
Šrajbek M. Antioksidativna aktivnost modelnih otopina fenolnih tvari s dodatkom saharoze : završni rad [Završni rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek; 2015 [pristupljeno 12.01.2025.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:405509
M. Šrajbek, "Antioksidativna aktivnost modelnih otopina fenolnih tvari s dodatkom saharoze : završni rad", Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek, 2015. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:405509