završni rad
Antioksidativna aktivnost modelnih otopina fenolnih tvari s dodatkom saharoze
završni rad

Šrajbek, Mihaela
Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku
Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek
Zavod za prehrambene tehnologije
Katedra za tehnologiju voća i povrća

Citirajte ovaj rad

Šrajbek, M. (2015). Antioksidativna aktivnost modelnih otopina fenolnih tvari s dodatkom saharoze : završni rad (Završni rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:405509

Šrajbek, Mihaela. "Antioksidativna aktivnost modelnih otopina fenolnih tvari s dodatkom saharoze : završni rad." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2015. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:405509

Šrajbek, Mihaela. "Antioksidativna aktivnost modelnih otopina fenolnih tvari s dodatkom saharoze : završni rad." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2015. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:405509

Šrajbek, M. (2015). 'Antioksidativna aktivnost modelnih otopina fenolnih tvari s dodatkom saharoze : završni rad', Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, citirano: 26.11.2020., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:405509

Šrajbek M. Antioksidativna aktivnost modelnih otopina fenolnih tvari s dodatkom saharoze : završni rad [Završni rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek; 2015 [pristupljeno 26.11.2020.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:405509

M. Šrajbek, "Antioksidativna aktivnost modelnih otopina fenolnih tvari s dodatkom saharoze : završni rad", Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek, 2015. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:405509

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.