Mikić, K. (2010). Optimiranje tjednog jelovnika za osobe s oboljelom gušteračom (Diplomski rad). Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:383735
Mikić, Kata. "Optimiranje tjednog jelovnika za osobe s oboljelom gušteračom." Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2010. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:383735
Mikić, Kata. "Optimiranje tjednog jelovnika za osobe s oboljelom gušteračom." Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2010. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:383735
Mikić, K. (2010). 'Optimiranje tjednog jelovnika za osobe s oboljelom gušteračom', Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, citirano: 02.10.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:383735
Mikić K. Optimiranje tjednog jelovnika za osobe s oboljelom gušteračom [Diplomski rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek; 2010 [pristupljeno 02.10.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:383735
K. Mikić, "Optimiranje tjednog jelovnika za osobe s oboljelom gušteračom", Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek, 2010. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:383735