prikaz prve stranice dokumenta Pekarski proizvodi kao izvor željeza u prehrani
Pristup korisnicima matične ustanove
diplomski rad
Pekarski proizvodi kao izvor željeza u prehrani

Glavaš, Ana
Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku
Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek
Zavod za ispitivanje hrane i prehrane

Citirajte ovaj rad

Glavaš, A. (2009). Pekarski proizvodi kao izvor željeza u prehrani (Diplomski rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:181266

Glavaš, Ana. "Pekarski proizvodi kao izvor željeza u prehrani." Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2009. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:181266

Glavaš, Ana. "Pekarski proizvodi kao izvor željeza u prehrani." Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2009. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:181266

Glavaš, A. (2009). 'Pekarski proizvodi kao izvor željeza u prehrani', Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, citirano: 22.10.2020., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:181266

Glavaš A. Pekarski proizvodi kao izvor željeza u prehrani [Diplomski rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek; 2009 [pristupljeno 22.10.2020.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:181266

A. Glavaš, "Pekarski proizvodi kao izvor željeza u prehrani", Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek, 2009. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:181266

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.