Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek Zavod za prehrambene tehnologije Katedra za tehnologiju voća i povrća
Citirajte ovaj rad
Šrajbek, Ž. (2015). Antioksidativna aktivnost modelnih otopina fenolnih tvari s dodatkom trehaloze : završni rad (Završni rad). Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:804235
Šrajbek, Žaklina. "Antioksidativna aktivnost modelnih otopina fenolnih tvari s dodatkom trehaloze : završni rad." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2015. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:804235
Šrajbek, Žaklina. "Antioksidativna aktivnost modelnih otopina fenolnih tvari s dodatkom trehaloze : završni rad." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2015. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:804235
Šrajbek, Ž. (2015). 'Antioksidativna aktivnost modelnih otopina fenolnih tvari s dodatkom trehaloze : završni rad', Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, citirano: 30.01.2025., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:804235
Šrajbek Ž. Antioksidativna aktivnost modelnih otopina fenolnih tvari s dodatkom trehaloze : završni rad [Završni rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek; 2015 [pristupljeno 30.01.2025.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:804235
Ž. Šrajbek, "Antioksidativna aktivnost modelnih otopina fenolnih tvari s dodatkom trehaloze : završni rad", Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek, 2015. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:804235