završni rad
Povijest krivotvorenja i sprječavanje krivotvorenja hrane
završni rad

Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku
Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek
Zavod za ispitivanje hrane i prehrane
Katedra za kakvoću hrane

Citirajte ovaj rad

Jakovljević, M. (2014). Povijest krivotvorenja i sprječavanje krivotvorenja hrane : završni rad (Završni rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:459673

Jakovljević, Martina. "Povijest krivotvorenja i sprječavanje krivotvorenja hrane : završni rad." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2014. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:459673

Jakovljević, Martina. "Povijest krivotvorenja i sprječavanje krivotvorenja hrane : završni rad." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2014. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:459673

Jakovljević, M. (2014). 'Povijest krivotvorenja i sprječavanje krivotvorenja hrane : završni rad', Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, citirano: 23.10.2020., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:459673

Jakovljević M. Povijest krivotvorenja i sprječavanje krivotvorenja hrane : završni rad [Završni rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek; 2014 [pristupljeno 23.10.2020.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:459673

M. Jakovljević, "Povijest krivotvorenja i sprječavanje krivotvorenja hrane : završni rad", Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek, 2014. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:459673

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.