prikaz prve stranice dokumenta Praćenje kvalitete bijelog i polubijelog industrijskog kruha računalnom analizom slike
Pristup korisnicima matične ustanove
diplomski rad
Praćenje kvalitete bijelog i polubijelog industrijskog kruha računalnom analizom slike

Jovičić, Andrej
Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku
Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek
Zavod za procesno inženjerstvo
Katedra za modeliranje, optimiranje i automatizaciju

Citirajte ovaj rad

Jovičić, A. (2009). Praćenje kvalitete bijelog i polubijelog industrijskog kruha računalnom analizom slike (Diplomski rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:228321

Jovičić, Andrej. "Praćenje kvalitete bijelog i polubijelog industrijskog kruha računalnom analizom slike." Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2009. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:228321

Jovičić, Andrej. "Praćenje kvalitete bijelog i polubijelog industrijskog kruha računalnom analizom slike." Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2009. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:228321

Jovičić, A. (2009). 'Praćenje kvalitete bijelog i polubijelog industrijskog kruha računalnom analizom slike', Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, citirano: 27.09.2020., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:228321

Jovičić A. Praćenje kvalitete bijelog i polubijelog industrijskog kruha računalnom analizom slike [Diplomski rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek; 2009 [pristupljeno 27.09.2020.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:228321

A. Jovičić, "Praćenje kvalitete bijelog i polubijelog industrijskog kruha računalnom analizom slike", Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek, 2009. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:228321

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.