Josip Juraj Strossmayer University of Osijek FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY Department of Process Engineering Sub-department of Modelling, Optimisation and Automatisation
Jovičić, A. (2009). Praćenje kvalitete bijelog i polubijelog industrijskog kruha računalnom analizom slike (Master's thesis). Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:228321
Jovičić, Andrej. "Praćenje kvalitete bijelog i polubijelog industrijskog kruha računalnom analizom slike." Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, 2009. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:228321
Jovičić, Andrej. "Praćenje kvalitete bijelog i polubijelog industrijskog kruha računalnom analizom slike." Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, 2009. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:228321
Jovičić, A. (2009). 'Praćenje kvalitete bijelog i polubijelog industrijskog kruha računalnom analizom slike', Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, accessed 14 January 2025, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:228321
Jovičić A. Praćenje kvalitete bijelog i polubijelog industrijskog kruha računalnom analizom slike [Master's thesis]. Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY; 2009 [cited 2025 January 14] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:228321
A. Jovičić, "Praćenje kvalitete bijelog i polubijelog industrijskog kruha računalnom analizom slike", Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, Osijek, 2009. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:228321