prikaz prve stranice dokumenta Praćenje kvalitete bijelog i polubijelog industrijskog kruha računalnom analizom slike
Access restricted to students and staff of home institution
master's thesis
Praćenje kvalitete bijelog i polubijelog industrijskog kruha računalnom analizom slike

Jovičić, Andrej
Josip Juraj Strossmayer University of Osijek
FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY
Department of Process Engineering
Sub-department of Modelling, Optimisation and Automatisation

Cite this document

Jovičić, A. (2009). Praćenje kvalitete bijelog i polubijelog industrijskog kruha računalnom analizom slike (Master's thesis). Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:228321

Jovičić, Andrej. "Praćenje kvalitete bijelog i polubijelog industrijskog kruha računalnom analizom slike." Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, 2009. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:228321

Jovičić, Andrej. "Praćenje kvalitete bijelog i polubijelog industrijskog kruha računalnom analizom slike." Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, 2009. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:228321

Jovičić, A. (2009). 'Praćenje kvalitete bijelog i polubijelog industrijskog kruha računalnom analizom slike', Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, accessed 20 March 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:228321

Jovičić A. Praćenje kvalitete bijelog i polubijelog industrijskog kruha računalnom analizom slike [Master's thesis]. Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY; 2009 [cited 2024 March 20] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:228321

A. Jovičić, "Praćenje kvalitete bijelog i polubijelog industrijskog kruha računalnom analizom slike", Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, Osijek, 2009. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:228321

Please login to the repository to save this object to your list.