diplomski rad
Utjecaj dodatka šećera i hidrokoloida na aromatski profil pasta od maline

Kerekeš, Anita
Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku
Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek
Zavod za prehrambene tehnologije
Katedra za prehrambeno inženjerstvo

Citirajte ovaj rad

Kerekeš, A. (2015). Utjecaj dodatka šećera i hidrokoloida na aromatski profil pasta od maline (Diplomski rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:502142

Kerekeš, Anita. "Utjecaj dodatka šećera i hidrokoloida na aromatski profil pasta od maline." Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2015. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:502142

Kerekeš, Anita. "Utjecaj dodatka šećera i hidrokoloida na aromatski profil pasta od maline." Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2015. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:502142

Kerekeš, A. (2015). 'Utjecaj dodatka šećera i hidrokoloida na aromatski profil pasta od maline', Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, citirano: 04.12.2020., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:502142

Kerekeš A. Utjecaj dodatka šećera i hidrokoloida na aromatski profil pasta od maline [Diplomski rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek; 2015 [pristupljeno 04.12.2020.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:502142

A. Kerekeš, "Utjecaj dodatka šećera i hidrokoloida na aromatski profil pasta od maline", Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek, 2015. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:502142

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.