prikaz prve stranice dokumenta Utjecaj membranske filtracije na aromu i kemijski sastav vina sorte Graševina
Pristup korisnicima matične ustanove
diplomski rad
Utjecaj membranske filtracije na aromu i kemijski sastav vina sorte Graševina

Vrdoljak, Ivana
Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku
Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek
Zavod za prehrambene tehnologije
Katedra za prehrambeno inženjerstvo

Citirajte ovaj rad

Vrdoljak, I. (2009). Utjecaj membranske filtracije na aromu i kemijski sastav vina sorte Graševina (Diplomski rad). Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:547577

Vrdoljak, Ivana. "Utjecaj membranske filtracije na aromu i kemijski sastav vina sorte Graševina." Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2009. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:547577

Vrdoljak, Ivana. "Utjecaj membranske filtracije na aromu i kemijski sastav vina sorte Graševina." Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2009. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:547577

Vrdoljak, I. (2009). 'Utjecaj membranske filtracije na aromu i kemijski sastav vina sorte Graševina', Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, citirano: 28.03.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:547577

Vrdoljak I. Utjecaj membranske filtracije na aromu i kemijski sastav vina sorte Graševina [Diplomski rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek; 2009 [pristupljeno 28.03.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:547577

I. Vrdoljak, "Utjecaj membranske filtracije na aromu i kemijski sastav vina sorte Graševina", Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek, 2009. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:547577

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.