prikaz prve stranice dokumenta Utjecaj membranske filtracije na aromu i kemijski sastav vina sorte Graševina
Access restricted to students and staff of home institution
master's thesis
Utjecaj membranske filtracije na aromu i kemijski sastav vina sorte Graševina

Vrdoljak, Ivana
Josip Juraj Strossmayer University of Osijek
FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY
Department of Food Technologies
Sub-department of Food Engineering

Cite this document

Vrdoljak, I. (2009). Utjecaj membranske filtracije na aromu i kemijski sastav vina sorte Graševina (Master's thesis). Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:547577

Vrdoljak, Ivana. "Utjecaj membranske filtracije na aromu i kemijski sastav vina sorte Graševina." Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, 2009. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:547577

Vrdoljak, Ivana. "Utjecaj membranske filtracije na aromu i kemijski sastav vina sorte Graševina." Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, 2009. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:547577

Vrdoljak, I. (2009). 'Utjecaj membranske filtracije na aromu i kemijski sastav vina sorte Graševina', Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, accessed 25 October 2020, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:547577

Vrdoljak I. Utjecaj membranske filtracije na aromu i kemijski sastav vina sorte Graševina [Master's thesis]. Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY; 2009 [cited 2020 October 25] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:547577

I. Vrdoljak, "Utjecaj membranske filtracije na aromu i kemijski sastav vina sorte Graševina", Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, Osijek, 2009. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:547577

Islandora Bookmark - Please login to use this feature