prikaz prve stranice dokumenta Reološka i senzorska svojstva kisele sirutke s dodatcima
Pristup korisnicima matične ustanove
diplomski rad
Reološka i senzorska svojstva kisele sirutke s dodatcima

Vranić, Ivana
Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku
Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek
Zavod za prehrambene tehnologije
Katedra za mljekarstvo

Citirajte ovaj rad

Vranić, I. (2009). Reološka i senzorska svojstva kisele sirutke s dodatcima (Diplomski rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:226081

Vranić, Ivana. "Reološka i senzorska svojstva kisele sirutke s dodatcima." Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2009. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:226081

Vranić, Ivana. "Reološka i senzorska svojstva kisele sirutke s dodatcima." Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2009. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:226081

Vranić, I. (2009). 'Reološka i senzorska svojstva kisele sirutke s dodatcima', Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, citirano: 29.09.2020., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:226081

Vranić I. Reološka i senzorska svojstva kisele sirutke s dodatcima [Diplomski rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek; 2009 [pristupljeno 29.09.2020.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:226081

I. Vranić, "Reološka i senzorska svojstva kisele sirutke s dodatcima", Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek, 2009. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:226081

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.