završni rad
Funkcionalna hrana namijenjena prehrani osoba s intolerancijom na laktozu
završni rad

Jozinović, Kristina
Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku
Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek
Zavod za ispitivanje hrane i prehrane
Katedra za prehranu

Citirajte ovaj rad

Jozinović, K. (2014). Funkcionalna hrana namijenjena prehrani osoba s intolerancijom na laktozu : završni rad (Završni rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:151130

Jozinović, Kristina. "Funkcionalna hrana namijenjena prehrani osoba s intolerancijom na laktozu : završni rad." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2014. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:151130

Jozinović, Kristina. "Funkcionalna hrana namijenjena prehrani osoba s intolerancijom na laktozu : završni rad." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2014. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:151130

Jozinović, K. (2014). 'Funkcionalna hrana namijenjena prehrani osoba s intolerancijom na laktozu : završni rad', Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, citirano: 26.11.2020., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:151130

Jozinović K. Funkcionalna hrana namijenjena prehrani osoba s intolerancijom na laktozu : završni rad [Završni rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek; 2014 [pristupljeno 26.11.2020.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:151130

K. Jozinović, "Funkcionalna hrana namijenjena prehrani osoba s intolerancijom na laktozu : završni rad", Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek, 2014. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:151130

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.