završni rad
Bakterije roda Clostridium

Bikadi, Bernarda
Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku
Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek
Zavod za ispitivanje hrane i prehrane
Katedra za biologiju i mikrobiologiju

Citirajte ovaj rad

Bikadi, B. (2015). Bakterije roda Clostridium (Završni rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:309718

Bikadi, Bernarda. "Bakterije roda Clostridium." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2015. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:309718

Bikadi, Bernarda. "Bakterije roda Clostridium." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2015. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:309718

Bikadi, B. (2015). 'Bakterije roda Clostridium', Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, citirano: 05.12.2020., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:309718

Bikadi B. Bakterije roda Clostridium [Završni rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek; 2015 [pristupljeno 05.12.2020.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:309718

B. Bikadi, "Bakterije roda Clostridium", Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek, 2015. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:309718

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.