završni rad
Pekarski proizvodi na osnovi lisnatog tijesta

Farago, Nives
Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku
Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek
Zavod za prehrambene tehnologije
Katedra za tehnologiju ugljikohidrata

Citirajte ovaj rad

Farago, N. (2015). Pekarski proizvodi na osnovi lisnatog tijesta (Završni rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:855687

Farago, Nives. "Pekarski proizvodi na osnovi lisnatog tijesta." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2015. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:855687

Farago, Nives. "Pekarski proizvodi na osnovi lisnatog tijesta." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2015. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:855687

Farago, N. (2015). 'Pekarski proizvodi na osnovi lisnatog tijesta', Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, citirano: 05.12.2020., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:855687

Farago N. Pekarski proizvodi na osnovi lisnatog tijesta [Završni rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek; 2015 [pristupljeno 05.12.2020.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:855687

N. Farago, "Pekarski proizvodi na osnovi lisnatog tijesta", Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek, 2015. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:855687

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.