završni rad
Dehidratacija u procesima prehrambene industrije

Mikičević, Mirela
Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku
Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek
Zavod za prehrambene tehnologije
Katedra za prehrambeno inženjerstvo

Citirajte ovaj rad

Mikičević, M. (2015). Dehidratacija u procesima prehrambene industrije (Završni rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:509969

Mikičević, Mirela. "Dehidratacija u procesima prehrambene industrije." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2015. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:509969

Mikičević, Mirela. "Dehidratacija u procesima prehrambene industrije." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2015. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:509969

Mikičević, M. (2015). 'Dehidratacija u procesima prehrambene industrije', Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, citirano: 27.11.2020., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:509969

Mikičević M. Dehidratacija u procesima prehrambene industrije [Završni rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek; 2015 [pristupljeno 27.11.2020.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:509969

M. Mikičević, "Dehidratacija u procesima prehrambene industrije", Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek, 2015. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:509969

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.