prikaz prve stranice dokumenta Konzumacija pekarskih proizvoda i procjena unosa soli odrasle populacije s područja Slavonije
Pristup korisnicima matične ustanove
završni specijalistički
Konzumacija pekarskih proizvoda i procjena unosa soli odrasle populacije s područja Slavonije

Marijanović-Vincetić, Dubravka
Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku
Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek
Zavod za ispitivanje hrane i prehrane
Katedra za prehranu

Citirajte ovaj rad

Marijanović Vincetić, D. (2013). Konzumacija pekarskih proizvoda i procjena unosa soli odrasle populacije s područja Slavonije (Završni specijalistički). Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:357815

Marijanović Vincetić, Dubravka. "Konzumacija pekarskih proizvoda i procjena unosa soli odrasle populacije s područja Slavonije." Završni specijalistički, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2013. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:357815

Marijanović Vincetić, Dubravka. "Konzumacija pekarskih proizvoda i procjena unosa soli odrasle populacije s područja Slavonije." Završni specijalistički, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2013. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:357815

Marijanović Vincetić, D. (2013). 'Konzumacija pekarskih proizvoda i procjena unosa soli odrasle populacije s područja Slavonije', Završni specijalistički, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, citirano: 17.04.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:357815

Marijanović Vincetić D. Konzumacija pekarskih proizvoda i procjena unosa soli odrasle populacije s područja Slavonije [Završni specijalistički]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek; 2013 [pristupljeno 17.04.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:357815

D. Marijanović Vincetić, "Konzumacija pekarskih proizvoda i procjena unosa soli odrasle populacije s područja Slavonije", Završni specijalistički, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek, 2013. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:357815

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.