Marijanović Vincetić, D. (2013). Konzumacija pekarskih proizvoda i procjena unosa soli odrasle populacije s područja Slavonije (Professional thesis). Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:357815
Marijanović Vincetić, Dubravka. "Konzumacija pekarskih proizvoda i procjena unosa soli odrasle populacije s područja Slavonije." Professional thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, 2013. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:357815
Marijanović Vincetić, Dubravka. "Konzumacija pekarskih proizvoda i procjena unosa soli odrasle populacije s područja Slavonije." Professional thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, 2013. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:357815
Marijanović Vincetić, D. (2013). 'Konzumacija pekarskih proizvoda i procjena unosa soli odrasle populacije s područja Slavonije', Professional thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, accessed 30 November 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:357815
Marijanović Vincetić D. Konzumacija pekarskih proizvoda i procjena unosa soli odrasle populacije s područja Slavonije [Professional thesis]. Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY; 2013 [cited 2024 November 30] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:357815
D. Marijanović Vincetić, "Konzumacija pekarskih proizvoda i procjena unosa soli odrasle populacije s područja Slavonije", Professional thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, Osijek, 2013. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:357815