prikaz prve stranice dokumenta Konzumacija pekarskih proizvoda i procjena unosa soli odrasle populacije s područja Slavonije
Access restricted to students and staff of home institution
professional thesis
Konzumacija pekarskih proizvoda i procjena unosa soli odrasle populacije s područja Slavonije

Marijanović-Vincetić, Dubravka
Josip Juraj Strossmayer University of Osijek
FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY
Department of Food and Nutrition Research
Sub-department of Nutrition

Cite this document

Marijanović Vincetić, D. (2013). Konzumacija pekarskih proizvoda i procjena unosa soli odrasle populacije s područja Slavonije (Professional thesis). Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:357815

Marijanović Vincetić, Dubravka. "Konzumacija pekarskih proizvoda i procjena unosa soli odrasle populacije s područja Slavonije." Professional thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, 2013. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:357815

Marijanović Vincetić, Dubravka. "Konzumacija pekarskih proizvoda i procjena unosa soli odrasle populacije s područja Slavonije." Professional thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, 2013. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:357815

Marijanović Vincetić, D. (2013). 'Konzumacija pekarskih proizvoda i procjena unosa soli odrasle populacije s područja Slavonije', Professional thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, accessed 30 November 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:357815

Marijanović Vincetić D. Konzumacija pekarskih proizvoda i procjena unosa soli odrasle populacije s područja Slavonije [Professional thesis]. Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY; 2013 [cited 2024 November 30] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:357815

D. Marijanović Vincetić, "Konzumacija pekarskih proizvoda i procjena unosa soli odrasle populacije s područja Slavonije", Professional thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, Osijek, 2013. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:357815

Please login to the repository to save this object to your list.