Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek Zavod za prehrambene tehnologije
Citirajte ovaj rad
Majstorović, T. (2015). Utjecaj sastojaka na reološka svojstva salatne majoneze s dodatkom pulpe manga (Završni rad). Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:618809
Majstorović, Tamara. "Utjecaj sastojaka na reološka svojstva salatne majoneze s dodatkom pulpe manga." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2015. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:618809
Majstorović, Tamara. "Utjecaj sastojaka na reološka svojstva salatne majoneze s dodatkom pulpe manga." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2015. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:618809
Majstorović, T. (2015). 'Utjecaj sastojaka na reološka svojstva salatne majoneze s dodatkom pulpe manga', Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, citirano: 31.01.2025., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:618809
Majstorović T. Utjecaj sastojaka na reološka svojstva salatne majoneze s dodatkom pulpe manga [Završni rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek; 2015 [pristupljeno 31.01.2025.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:618809
T. Majstorović, "Utjecaj sastojaka na reološka svojstva salatne majoneze s dodatkom pulpe manga", Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek, 2015. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:618809